Krok vpred v antireflexných vrstvách

Nová prémiová generácia povrchovej úpravy Crizal je odpoveďou na všetky hlavné potreby nositeľov okuliarov. Chráni oči a šošovky pred všetkými každodennými nástrahami a vytvára optimálny komfort videnia.


Crizal Sapphire HR


Crizal Sapphire HR prešiel Lifeproof Multi-testom, prísnym protokolom testovania na posúdenie výkonu technicky a v reálnych simuláciách so zákazníkmi. Extra vrstva pridaná naviac poskytuje odolnosť proti šmuhám a vynikajúcu schopnosť odpudzovať vodu a nečistoty. Antireflexná vrstva je takmer číra a úplne eliminuje odrazy z oboch strán šošovky. Poskytuje maximálnu ochranu pred UV žiarením a zaisťuje optimálnu jasnosť videnia. 

Crizal Rock 

Crizal Rock technológia, ktorá poskytuje vysokú odolnosť proti poškriabaniu a nečistotám. Unikátna High-Resistance Technology je kombináciou špecifických oxidov známych svojou odolnosťou voči prachu, poškriabaniu a teplote. Šošovka je tvrdšia a odolnejšia až o 70% v porovnaní s predchádzajúcou generáciou Crizal. 


snimka%20obrazovky%202022-06-30%20o%2013.34.49.png

Crizal Easy PRO


Povrchová úprava Crizal Easy PRO sa ľahko čistí a ponúka ekonomickejšiu variantu okuliarových šošoviek. Antireflexná vrstva disponuje výrazným tvrdením a eliminuje nežiaduce odlesky.


Farebné odlesky šošoviek 

Povrchová úprava Zostatková farba 
Crizal Sapphire HRSvetlo modrá
Crizal RockTlmená zelená 
Crizal Easy PROZelená 
Top