Inovácia pre vodičov
Dátum: 30. 6. 2022 starostlivosť o oči

V Optike Fontána Vám teraz ponúkame celkom nový rad okuliarových šošoviek, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre jasné videnie. 



Jednoohniskové okuliarové šošovky

Essilor Streetlife sú jednoohniskové okuliarové šošovky, ktoré poskytujú ostré videnie cez deň aj v noci. Technológia Reflect CONTROL stojaca za systémom Streetlife predstavuje nový trend v technológií okuliarových šošoviek. Prináša jedinečnú kombináciu povrchovej úpravy a dizajnu okuliarových šošoviek. Kompenzuje rušivý vplyv rôznych zdrojov svetla a významne zlepšuje kontrast aj v zlých svetelných podmienkach. Vďaka širokému zornému polu nová technológia pomáha vodičom zabezpečiť dobrú celkovú viditeľnosť - aj v kritických momentoch.


Transitions Xtractive Polarized

Nové polarizované fotochromatické (samozafarbovacie) šošovky sú určené pre náročných nositeľov, ktorí sú pri exteriérových aktivitách často vystavovaní extrémne silnému svetlu a oslneniu. V interiéri majú jemné farebné zafarbenie, ktoré naďalej chráni oči nositeľa. Vďaka pôsobeniu aj na viditeľné spektrum sa aktivujú aj za čelným sklom auta. 


Top